Conversație, impersonală, cu propriile documentele

  product previewproduct preview

  Ce reprezintă modulul de conversație cu propriile documente?

  Modulul de conversație cu propriile documente reprezintă o modalitate simplă și intuitivă de a extrage informații din documente PDF. Este simplu: pui o întrebare, iar modelul nostru AI îți va oferi un răspuns folosind informațiile regăsite în documentul încărcat. Soluția pe care o oferim are la baza o combinație de modele de inteligență artificială care simplifică extragerea informației. Astfel, conținutul documentelor este analizat pentru a furniza răspunsuri precise la întrebările formulate. Această abordare, în esență, simplifică procesul de căutare și acces la informațiile relevante.


  Cum folosesc acest modul?

  Primul pas reprezintă încărcarea unui document pdf. Atenție, deși ne străduim să oferim suport și pentru alte tipuri de documente, momentan, acest modul poate fi folosit doar în combinație cu documente de tip PDF.


  După ce documentul a fost încărcat, acesta va fi vizibil în lista documentelor încărcate și veți putea face click pe acesta pentru a fi redirecționați către interfața conversațională.

  product preview

  Odată ajunși în interfața conversațională, puteți formula întrebări în limba română, iar modelul nostru AI va încerca să vă ofere un răspuns. Pentru a formula o întrebare, puteți folosi atât cuvinte cheie, cât și întrebări complete.

  product preview

  Atenție! Modelul AI responsabil de formularea răspunsurilor va răspunde în mod implicit în limba română, indiferent de limba folosită în documentul încărcat. Pentru a primi un răspuns în altă limbă, va trebui să menționați acest lucru în întrebarea trimisă. Totodată, pentru o eficiență maximă, vă recomandăm să formulați întrebările în aceeași limbă în care a fost scris și documentul.


  Sugestii de folosire

  Răspunsurile primite sunt mereu ancorate în informațiile regăsite în documentul încărcat. Cu toate acestea, există posibilitatea ca acestea să fie incomplete. Prin urmare, vă recomandăm următoarele:

  Avantaje

  Unul dintre principalele avantaje ale acestui modul reprezintă economisirea timpului. În loc să petreceți ore căutând informații în documente extinse, puteți formula întrebări directe, obținând răspunsuri rapide și precise. Acest aspect nu doar optimizează eficiența procesului de cercetare, ci vă și permite să vă concentrați asupra altor aspecte mai puțin repetitive ale muncii dumneavoastră.


  Totodată, acest modul poate fi folosit și ca un “dicționar”. În cazul în care folosiți des anumite informații regăsite într-un document, dar găsirea acestora în mod constant este dificilă, puteți încărca documentul iar noi ne ocupăm de restul. Următoarea dată când veți avea nevoie de aceste informații, formulați o întrebare, și veți primi răspunsul dorit în câteva secunde.

  Mențiuni de securitate

  Dialog-ai este o platformă care ia în serios siguranța și confidențialitatea datelor dumneavoastră și ne străduim în mod constant să ne îmbunătățim serviciile. Prin urmare, dorim să vă asigurăm că datele dumneavoastră sunt ale dumnoavoastră. Nu folosim și nu vom folosi vreodată datele încărcate de dumneavoastră în scopuri comerciale. În această categorie intră și conversațiile pe care le purtați cu asistentul AI, prin intermediul platformei.


  Aceste date sunt folosite doar în scopul funcționării aplicației. În orice moment, aveți posibilitatea de a șterge definitiv documentele încărcate pe platformă. Odată cu ștergerea documentelor, conversațiile aferente vor fi și ele șterse.

  DIALOG AI SOLUTIONS
  contact@dialog-ai.ro
  © 2024 Toate drepturile rezervate.
  Termeni & CondițiiPolitica de confidențialitate